+31 497 641980 info@perfektsport.nl

GPS belijning

Een nieuwe belijnigsvorm waarbij door één persoon een sportveld kan worden belijnd, zonder het  “uitzetten van het veld”,spannen van een lijn of andere hulpmiddelen.Het GPS systeem zorgt voor een zeer strakke belijning en kan voor vele sporten worden ingezet. Maakt ook de cirkels en cornerhoeken. Als het veld in het systeem is opgenomen kunt u bij elke herbelijning direkt beginnen.

Basisontvanger

De basisontvanger ontvangt, van wel meer dan 50 satelite-stations, de gps signalen en stuurt deze door naar de ontvanger op de markeerwagen.

Ontvanger markeerwagen

De ontvanger op de markeerwagen ontvangt de signalen van de basisontvanger.

Tablet

Op de tablet zijn verschillendel sporten opgeslagen zoals bijvoorbeeld Voetbal, Rugby, HonkbaL, Tennis maar ook Atletiek en nog veel meer. Dit is weer onderverdeeld in diverse mogelijkheden zoals, lengte en breedte van het veld. Mogelijkheid tot toevoegingen van jeugvelden en b.v. stippellijnen voor training.

Bij een geheel onbelijnd veld kan men vanuit één punt  direkt beginnen met het belijnen. Nadat u het veld een naam hebt gegeven en deze hebt opgeslagen kunt u altijd direkt beginnen met de volgende belijning.

Ook verkrijgbaar met laser uitvoering

Contact

7 + 11 =

Lange Voren 29, 5541 RS Reusel

+31 497 641980

info@perfektsport.nl