+31 497 641980 info@perfektsport.nl

Hulpstukken

Deze handige hulpstukken kunnen op al onze markeerwagens worden gebruikt. Hierdoor is de markeerwagen ook voor andere toepassingen te gebruiken. Ook voor het uitzetten en belijnen┬ávan het sportveld hebben we handige “hulpjes” voor u.

HandyLiner

Voor het uitlijnen van sportvelden. de HandyLiner heeft twee haspels, elk voorzien van 350 meter spankoord. Tevens worden 12 grondpennen in de houder meegenomen. Na gebruik worden de grondpennen en het spankoord met de HandyLiner mee terug naar de werkruimte genomen. Er blijven dus geen grondpennen op het veld achter.

Meetlint 50 meter

Voor het uitzetten, bepalen waar de belijning moet worden aangebracht.

Meetwiel

Voor het uitmeten van de plaats waar de belijning moet worden aangebracht.

Markeerpluimen

Na het uitmeten van de belijning kan een markeerpluim deze plaats blijvend markeren. Met een speciale slagpijp worden de pluimen in het veld aangebracht.

Een schema hoe en waar u de pluimen het best kunt aanbrengen is in de doos bijgesloten. Ook voor het markeren van eventueel aangebrachte watersproeiers. De markeerpluimen zijn verkrijgbaar in wit, geel, rood en blauw.

Verpakking 25 pluimen in doos.

Schijvenset

Met dit hulpstuk kunt u scherpe lijnen aanbrengen op gras, gravel en andere harde ondergronden. U kunt de schijvenset op elke Lijnvastmarkeerwagen gebruiken.

De breedte van de lijn is eenvoudig in te stellen.

Sproeiboom

De sproeiboom is eenvoudig op de Lijnvastmarkeerwagen te plaatsen. Met de spoeiboom kunt u o.m. omkruid-, insecten- en schimmelbestrijdings en/of ontsmettingsmiddelen toepassen. De sproeiboom is speciaal geschikt voor de bestrijding van groene aanslag en mos op atletiekbanen, tennisbanen, kunstgras, tegelpaden, ontsmetting van gebouwen etc.

De sproeibreedte is 145 cm.

Contact

15 + 14 =

Lange Voren 29, 5541 RS Reusel

+31 497 641980

info@perfektsport.nl