+31 497 641980 info@perfektsport.nl

Markeerwagens

Markeerwagen electro

U kunt het spuitgedeelte aan de voorzijde, de achterzijde of aan de linker- of rechterzijkant plaatsen. De handgrepen zijn in hoogte, afzonderlijk, instelbaar en zijn bovendien uitneembaar. De werkdruk is instelbaar tussen 1 en 3,5 bar. De tank heeft een inhoud van 25 liter. Accu en acculader worden meegeleverd. Wij komen de markeerwagen graag bij u demonstreren.

Markeerwagen Compact NIEUW

Naast de bekende Electro markeerwagen heeft Lijnvast een nieuwe compacte markeerwagen ontwikkeld. Deze heeft vier robuuste wielen en is makkelijk te vervoeren. Het spuitgedeelte is voorzien van een schijvenset. De tank heeft een inhoud van 25 liter. Het voorstuk is in- en uitschuifbaar. De markeerwagen is geschikt voor het gebruik van hulpstukken. De werkdruk is instelbaar en op de manometer af te lezen.

Markeerwagen met aandrijving

Deze markeerwagen hoeft u niet zelf te duwen maar is voorzien van een electromotor. Voor de berijder en voor het het milieu, hebben wij gekozen voor een electromotor. Er kan vooruit en achteruit worden gereden. De tank heeft een inhoud van 25 liter.

Markeerwagen TRIKE

De markeerwagen waarop u rijdend en zittend  de sportvelden kunt belijnen. Voor de berijder en voor het het milieu, hebben wij gekozen voor een 24 volt electromotor. De werkdruk is instelbaar. Bovendien is in de motor een remsysteem ingebouwd. De tank heeft een inhoud van 25 liter.

Markeerwagen 3 wiel met RVS tank

Markeerwagen met 10 ltr. RVS tank. Moet op druk worden gebracht waarna de werkdruk kan worden ingesteld.

Contact

11 + 1 =

Lange Voren 29, 5541 RS Reusel

+31 497 641980

info@perfektsport.nl